facebook tracking

Visa att ni är ett levande företag!

Visa att ni är ett bolag där det händer saker. Här skall min primärt inte skryta om hur bra bolaget går utan kanske försöka presentera bolaget lite mer personligt.

Exempel på ämnen kan vara:

  • Presentation av nyanställda
  • Uppdateringar från sociala tillställning (måndagsmöte, kick-off, fredagsfika etc..)
  • Starka prestationer, har något team avklarat ett projekt? ta en bild, skriv några rader. Involvera och uppmärksamma ert team.

Syftet här är att visa att ni satsar på ert team, att ni bryr er om era anställda. Samtidigt ge er medarbetare en natulrig möjlighet till att dela företagsnyheter i sociala medier.

Detta är en kanal som potentiellt kan nå era medarbetares gamla kollegor, studievänner etc.

OBS: Bloggen är en valfri feature

OBS 2: Man behöver inte uppdatera en blogg så ofta som man tror. 3-4ggr/år räcker gott och väl. Något är bättre än inget.

Resan börjar här

Vi hjälper dig att göra karriär!

Varje dag arbetar våra medarbetare engagerat mot tydliga mål och direktiv för att göra Viafield till det självklara valet. Eftersom vår personal är det viktigaste vi har är vårt mål att skapa en arbetsplats där du kan växa, ha roligt och framförallt vara dig själv. Hos Viafield är dina personliga egenskaper viktigare än dina meriter. Har du rätt inställning ger vi dig verktygen för att lyckas och göra karriär.

På Viafield har vi en otrolig samhörighet och gemenskap som kommer få dig att längta till jobbet. Vi fokuserar på din trivsel! 

 

Alla jobb

Jobbar du redan på Viafield?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@viafield.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor