Vad gör oss så bra

Fältsälj

Connect

Fältförsäljning är den försäljningmetod som ligger Viafield närmst hjärtat och det var tack vare fältförsäljning Viafield fått möjlighet att visa sin kunskap, vilja och förmåga att förstå kundens behov och på så vis haft möjlighet att expandera och blomstra till det innovativa och framgångsrika företag som de idag blivit.

På denna avdelning träffar du människor i blandade åldrar med blandade bakgrunder men de alla har som gemensam nämnare är den fantastiska arbetsmoralen och viljan att lyckas.

En av Viafields största värderingar är respekt och tack vare det har vi kunnat utöka och samtidigt hålla en fantastisk dynamik och sammanhållning i teamet.

En varierande tjänst där arbetsdagarna går ut på via personliga möten sälja Com Hem’s tjänster och utbud. Vi fokuserar både på befintliga och nya kunder.

Tack vare våra erfarna teamleaders och vår berikande utbildning har vi möjligheten att ge våra anställda de verktyg som krävs för att lyckas som säljare hos oss, både via teoretisk och praktisk utbildning.

Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt team? Kika nedan.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Varför Viafield?

Viafield är framtidens bolag och specialister inom försäljning. På Viafield får du möjligheten att växa, skapa en karriär och viktigaste av allt – ha riktigt kul på jobbet!

 • Marknadens mest attraktiva arbetsplats

  Vår målbild är att vara marknadens mest attraktiva arbetsplats. Du blir del av ett team som ständigt strävar efter konstant utveckling samtidigt som den goda arbetsmiljön värderas högt!

  Viafield är ett expanderande företag som grundades år 2013 och i år 2018 är vi totalt 100 medarbetare. Med en anställnings hos oss får du chansen att växa tillsammans med företaget, vi följer en tydlig karriärtrappa som motsvarar din personliga utveckling. Företaget arbetar enbart med internrekryteringar vilket innebär att alla har samma förutsättningar att klättra sig uppåt och göra karriär.

  Som säljare hos oss arbetar du med några av branschens starkaste och mest välkända varumärken!

 • Tävlingar

  Vi på Viafield anser självklart att hårt arbete ska belönas.

  Vi har ständigt månadstävlingar där du har möjlighet till att vinna Apple produkter, utlandsresor till b.la. New York, Barcelona, Sydafrika och mycket mer!

 • Generösa ersättningar

  På samtliga projekt utgår vi från mycket generösa provisionsmodeller där du själv bestämmer vad du ska tjäna, på Viafield finns det inga gränser. Vi erbjuder marknadens bästa ersättningar!

 • Utbildning – Viafield Sales Academy

  Har du ingen tidigare erfarenhet av försäljning? Ingen fara!

  Alla får i början på sin anställning en grundlig teoretisk samt praktisktutbildning inom säljteknik, något som ger dig dem bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med din försäljning! Vi utmanar dig till att bli bäst på det du gör och arbetar kontinuerligt med coachning och kompletterande utbildningar för att du ska nå dina mål hos oss. Du får alla verktygen men sedan bygger du dig ditt egna skjul, villa eller slott!

  Viafield gör dig till en blivande entreprenör: Under din anställning hos oss kommer din kreativitet, nyfikenhet, självförtroende samt viljan att pröva och omsätta nya idéer i handling stimuleras. Vi bidrar till att samtliga säljare utvecklar kunskaper som främjar företagande och innovationstänkande.

Warfvinges väg 34
112 51 Stockholm Vägbeskrivning [email protected] 08-408 039 00 Se sida

Halmstad

302 20
302 20 Halmstad Vägbeskrivning Se sida

Motala

591 35
591 35 Motala Vägbeskrivning Se sida

Märsta

195 30
195 30 Märsta Vägbeskrivning Se sida

Norrtälje

761 31
761 31 Norrtälje Vägbeskrivning Se sida

Nyköping

611 32
611 32 Nyköping Vägbeskrivning Se sida

Åkersberga

184 39
184 39 Åkersberga Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Viafield?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@viafield.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor